Domaine Cantarelle staat al jarenlang bekend om zijn elegante rosé wijnen. Het wijnhuis is opgericht in 1974 door de familie Dieudonné en is in de loop der jaren opgebouwd tot de grootste rosé-wijngaard in de Provence.

Winnaar Malt Whiskey List

Wereldwijde import van wijn en whiskey

Webshop en fysieke winkel

Bekijk onze wijnen van Domaine Cantarelle

Ontdek het lekkers dat Domaine Cantarelle te bieden heeft

Eigenaar Pascal Debon heeft al heel wat jaren ervaring op de teller en is tevens lid van CAP WINE International. Deze Franse wijngroep werd opgericht door hemzelf en twee vrienden, met wie hij de passie voor wijn en authenticiteit deelt. Deze passie smaak je in elke wijn die ze produceren.  De wijnen van Domaine Cantarelle zijn licht en fruitig, en draaien vlot mee op het hoogste gastronomisch niveau. Heeft u liever een iets stevigere wijn? Geen probleem. Bij Le Grain Noble vindt u een ruime selectie aan uitmuntende rode wijnen. Of wat dacht u van een rum of whisky als afsluiter? Wij raden u graag onze Ron Millionario aan. Deze rum, afkomstig uit Peru, mocht al verschillende prijzen in ontvangst nemen en is een ontdekking voor elke liefhebber.

Benieuwd naar onze andere producten?

Bekijk ons volledige assortiment

Bestel nu en geniet later

Test de roséwijnen van Domaine Cantarelle uit en kies uw favoriet. Bestel vandaag nog via de webshop. Wist u dat Le Grain Noble ook een fysieke winkel heeft in sint-Katelijne-Waver, dicht bij Mechelen? Kom persoonlijk uw wijnen of sterke dranken uitkiezen. Het advies van onze zaakvoerder Herman Schroons krijgt u er gratis bij! Bij vragen kan u ons steeds bellen op het nummer 015/31 69 09.

Bezoek LE GRAIN NOBLE in St-Katelijne-Waver

Le Grain Noble bvba
Stationstraat 70
2860 St-Katelijne-Waver

BTW: BE 0835.621.346